LiveU - Σωστή εκπαίδευση μικρόσωμων σκυλιών

LiveU - Σωστή εκπαίδευση μικρόσωμων σκυλιών

Май 18, 2016

Η Φαία Στάινερ μιλά με τον εκπαιδευτή σκύλων, κ. Νικηφόρο Ορφανάκο για τη σωστή εκπαίδευση των μικρόσωμων σκυλιών. Στη συνέχεια η Κική με τον Κούκη μας κάνουν μια μικρή επίδειξη, ζωντανά στην εκπομπή LiveU της Πόπης Τσαπανίδου, την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 στο Star.

 54  0

11,959 просмотров

comments powered by Disqus
4:37 Εκπαίδευση Σκύλων: Τα 5 συνηθέστερα Λάθη

Εκπαίδευση Σκύλων: Τα 5 συνηθέστερα Λάθη

Σε αυτό το βίντεο θα μιλήσουμε για τα 5 συνηθέστερα και πιο σημαντικά λάθη που κάνει ένας ιδιοκτήτης σκύλου στην καθημερινή ζωή αλλά και κατά την εκπαίδευση. Με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή και ποια είναι η λύση.


Γίνεται μέλος της ομάδας μας : https://www.facebook.com/groups/TelEkpaideusi/

 1060  53

95,460 просмотров

4:16 50 Μικρόσωμες ράτσες σκύλων - Petite breeds of dogs

50 Μικρόσωμες ράτσες σκύλων - Petite breeds of dogs

Δείτε όλες τις μικρόσωμες φυλές Σκυλάκια μικρού μεγέθους με λίγα κιλά

 265  26

73,224 просмотров

5:45 Εκπαίδευση της εντολής «Μείνε» | Βασική εκπαίδευση σκύλου

Εκπαίδευση της εντολής «Μείνε» | Βασική εκπαίδευση σκύλου

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μία βηματική προσέγγιση για να διδάξετε την εντολή μείνε στην θέση κάτσε αλλά και κάτω! ***Υπάρχουν και άλλοι, πιο εύκολοι, τρόποι για να διδάξετε την εντολή «Μείνε» αλλά αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλής. Δώστε χρόνο στον σκύλο σας να τελειοποιήσει το κάθε βήμα πριν συνεχίσετε στο επόμενο.

Εάν δυσκολεύεστε με την εντολή «Μείνε» σε εξωτερικό περιβάλλον ή αν απλά θέλετε να βελτιώσετε την εκτέλεση της εντολής συμπληρώστε την φόρμα https://goo.gl/bsR6BC και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ένα κατ' οίκον ατομικό μάθημα!

 201  7

12,618 просмотров

2:7 Τράβηγμα στη βόλτα, εντυπωσιακή αλλαγή σε μια μέρα | Εκπαίδευση σκύλου

Τράβηγμα στη βόλτα, εντυπωσιακή αλλαγή σε μια μέρα | Εκπαίδευση σκύλου

Δείτε πως μέσα σε μια μόλις ημέρα η Μαίρη μαζί με το ημίαιμο πιτ μπουλ/μπουλ τεριέ σκυλάκι της, κατάφερε να μην την τραβάει στη βόλτα.
Προσοχή δεν ισχυριζόμαστε ότι ο σκύλος εκπαιδεύτηκε σε μία μέρα, ούτε ότι ο σκύλος δεν θα ξανατραβήξει ποτέ το λουρί. Εύκολες και γρήγορες λύσεις σπάνια βοηθάνε στην εκπαίδευση. Σκοπός αυτού του βίντεο είναι να δείξει πως με υπομονή και επικοινωνία μπορούμε να πετύχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

Εκπαίδευση σκύλων Dogschool.gr
Δείτε όλα τα μεταφορτωμένα βίντεό μας εδώ http://www.youtube.com/dogschoolgr
Αντώνιος
Παπαβασιλείου
Εκπαίδευση σκύλων
http://dogschool.gr/
info@dogschool.gr

 101  17

61,029 просмотров

6:55 Roxy (Yorkshire Terrier) Dog Training Video Minneapolis

Roxy (Yorkshire Terrier) Dog Training Video Minneapolis

Roxy (Yorkshire Terrier) graduated from the dog training boot camp at Neuman K-9 Academy. This program included obedience commands to sit, stay, heel or walk on a loose leash, come when called, proper etiquette, no jumping up, meeting and greeting people under control, and running on a treadmill.

Our dog training camp provides programs for the Yorkshire Terrier such as boot camp, obedience training, and puppy camp.

Neuman K-9 Academy is a professional canine training school that provides board and train (inboard) for dogs, and fully trained dogs for sale.

For more information visit: www.mndogtraining.com

Located in Hugo Minnesota just north of Minneapolis and St. Paul (MN).

 770  99

178,621 просмотров

4:19 Ξέρει ο σκύλος σας το όνομα του;  | Βασική εκπαίδευση σκύλου

Ξέρει ο σκύλος σας το όνομα του; | Βασική εκπαίδευση σκύλου

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα βρείτε μία βηματική προσέγγιση για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μάθετε στον σκύλο σας το όνομα του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Θέτις, ένα πραγματικά υπέροχο Golden που δύο παιδιά υιοθέτησαν από μία φιλοζωική.

Εάν θέλετε ο σκύλος σας να μάθει να σας κοιτάει στα μάτια μόλις τον φωνάξετε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας: https://goo.gl/nMmpz9

*Μουσική:
Carefree by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Source: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1400037
Artist: http://incompetech.com/

 545  15

18,666 просмотров

3:18 Το κουτάβι μου "Δαγκώνει"

Το κουτάβι μου "Δαγκώνει"

Σε αυτό το βίντεο απάνταμε στην ερώτηση της Έμμας από την ομάδα στο Facebook.

Η ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/TelEkpaideusi/

 492  27

55,469 просмотров

3:49 Εκπαίδευση σκύλου Μαλινουά χωρίς λουρί

Εκπαίδευση σκύλου Μαλινουά χωρίς λουρί

Εκπαιδευση σκύλου Μαλινουά K9 χωρίς λουρί.Η εκπαίδευση του σκύλου έγινε στη λαική του Νέου ηρακλείου με βαθμό δυσκολίας δέκα

 31  9

13,223 просмотров

9:19 Θοδωρής Παγούδης,Yπεύθυνος Καταφυγίου Ζώων - "120 σκυλιά περιμένουν υιοθεσία"

Θοδωρής Παγούδης,Yπεύθυνος Καταφυγίου Ζώων - "120 σκυλιά περιμένουν υιοθεσία"

Μερικά είναι μικρά και χαριτωμένα, άλλα μεγάλα και παρατημένα, όλα όμως είναι υγιή, εμβολιασμένα και στειρωμένα, συνεπώς τους λείπει μόνο στοργή και η φροντίδα, που προς το παρόν τους δίνει η παθολογική αγάπη για τα ζώα, του Θοδωρή Παγούδη, που ξεκίνησε ερασιτεχνικά και βρέθηκε να έχει 120 σκυλιά υπό την προστασία του, σε καταφύγιο μετά το Δημαρχείο του Αγίου Μηνά. Ο ίδιος έχει δεχθεί πολλά φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, πολλές υποσχέσεις, αλλά περί του πρακτέου ουδείς ενδιαφέρεται. Δεν πτοείται πάντως, περιμένει μια απάντηση από το Δήμο, ζητάει όποιο κατάστημα εστίασης έχει αποφάγια να του τα δίνει, καλεί όποιον θέλει σκυλί να του τηλεφωνήσει στο 6909449551 να διαλέξει, αλλά και αυτόν που θεωρεί ότι ο σκύλος του δεν του κάνει πιά, αντί να τον παρατήσει, να του φωνάξει να ‘ρθεί να τον πάρει στο καταφύγιο του.

 98  7

15,425 просмотров

7:18 Εκπαίδευση σκύλων - κουταβάκια! Σπύρος Φερεκίδης εκπαιδευτής σκύλων

Εκπαίδευση σκύλων - κουταβάκια! Σπύρος Φερεκίδης εκπαιδευτής σκύλων

Ποιες μικρόσωμες ράτσες σκύλων είναι ιδανικές για συμβίωση με παιδιά; Σπύρος Φερεκίδης εκπαιδευτής σκύλων — επιλεγμένα καθαρόαιμα κουτάβια τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937023573

 1  1

12,547 просмотров